Theater / Schouwburg inrichting

Hopman Project

Theater / Schouwburg inrichting

Hopman Project is gespecialiseerd in het inrichten van culturele instellingen zoals stadsschouwburgen, theaters en schouwburgen. Onze expertise reikt verder dan alleen het fysieke aspect van de inrichting; we bieden uitgebreid horeca-advies en ondersteuning bij inkoop- en verkoopstrategieën, contractbeoordelingen en vergunningsaanvragen. Van technische tekeningen tot servieskeuze, wij regelen alles tot in de puntjes! Vraag gerust een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Hopman schouwburg en theater onze aanpak

Theater/Schouwburg inrichting met efficiënte leveranciers

Onze aanpak

Onze aanpak omvat zorgvuldige keuzes, van tafelaccessoires tot bars, om jouw theater/schouwburg inrichting tot een groot succes te maken. We begrijpen dat het vinden van betrouwbare leveranciers een uitdaging kan zijn, dus nemen we deze taak op ons. Met uitgebreide ervaring in de horeca hebben we sterke relaties opgebouwd met diverse leveranciers, wat jou tijd en zorgen bespaart. Onze samenwerking verloopt soepel en we houden je zorgvuldig op de hoogte. Wat ons echt onderscheidt, is onze expertise in het uitbreiden van bestaande concepten en het opbouwen van succesvolle franchises. Onze diensten zijn niet beperkt tot theater/schouwburg inrichtingen, maar omvatten ook stadsschouwburgen, culturele instellingen en meer.

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Inrichting voor theater en schouwburg

Sfeervol theaterdesign op maat

Theater/schouwburg inrichting

We zijn niet alleen goed in het ontwerpen van het interieur; we zijn ook experts in het creëren van de juiste sfeer die past bij jouw ideeën. Wij zorgen ervoor dat alles, van de kleuren tot de meubels, precies aansluit op wat jij voor ogen hebt. Daarbij draait het niet alleen om het visuele aspect, maar ook om hoe mensen zich voelen in jouw theater/schouwburg inrichting. Sfeer en gevoel zijn erg belangrijk voor het succes van jouw bedrijf, dat begrijpen wij. Daarom besteden we veel aandacht aan het creëren van de perfecte ambiance. We houden daarbij te allen tijde jouw visie in acht, zodat het jouw project blijft, met onze aanpak en creativiteit.

Adviesgesprek

Expertise in bouwbegeleiding

Innovatieve bouwbegeleiding en complete projectrealisaties

Expertise in bouwbegeleiding

Bij Hopman Project zijn we gespecialiseerd in het tot leven brengen van jouw project met sfeer en creativiteit. Een groot deel van wat we doen, draait om de bouwbegeleiding, van het optrekken van muren tot het schilderen en inrichten van de ruimte. We nemen de totale coördinatie op ons, van de juiste verlichting tot fraaie meubels en decoratie, en van glaswerk tot de lekkerste koffiebonen. Kortom; Hopman Project regelt het totaalplaatje. Onze focus ligt op het ondersteunen van ondernemers bij het realiseren van hun concept. Vanaf het allereerste begin tot de uiteindelijke realisatie. Alles om jouw project tot een groot succes te maken.

Conceptontwikkeling

Theater / schouwburg inrichting op maat

Expertise in bouwbegeleiding

Veelgestelde vragen

Zijn flexibele ruimtes voor evenementen door Hopman Project mogelijk?

We kunnen flexibele zitopstellingen, modulaire podia en technologische oplossingen integreren om uw theater geschikt te maken voor diverse evenementen, van toneelstukken tot concerten en conferenties.

Is advies voor theatersfeer door Hopman Project mogelijk?

We kunnen interieurontwerp- en decoratieadvies bieden om de sfeer en esthetiek van uw theater te verbeteren, inclusief lobby’s, gangen en wachtruimtes.

Hoe regelt Hopman Project podiumverlichting en -geluid?

We werken samen met experts op het gebied van podiumverlichting en -geluid om hoogwaardige systemen te integreren die aan de technische eisen van uw theater voldoen. We zorgen voor flexibele opstellingen en bedieningssystemen.

Zijn er speciale vereisten voor theater- en schouwburgstoelen/zitplaatsen?

Theaterstoelen moeten comfortabel zijn en een goed zicht op het podium bieden. We kunnen stoelen leveren die aan de ergonomische behoeften van uw locatie voldoen en rekening houden met toegankelijkheidseisen.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken met vaste partners

Betrouwbare Partners voor Succesvolle Projecten

Wij werken met vaste partners

Bij Hopman Project hebben we gevestigde, langdurige relaties gesmeed met betrouwbare partners in diverse vakgebieden, waaronder schilders, elektriciens, aannemers en nog veel meer. Onze selectie van samenwerkingspartners is gebaseerd op strikte criteria, waarbij we streven naar topkwaliteit en betaalbare tarieven. Voor ons is het essentieel dat we kunnen vertrouwen op onze partners, omdat dit de kern vormt van succesvolle samenwerkingen. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, leggen we heldere en gedetailleerde afspraken vast, zodat iedereen duidelijk weet wat er van hen wordt verwacht. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkst is: het realiseren van hun droomproject.

Neem contact op

Gastvrijheid is de basis

Gastvrije Theater- en Schouwburgervaring

Gastvrijheid als kernwaarde

Bij Hopman Project is gastvrijheid onze kernwaarde. Wij geloven dat de gastvrijheid van jouw theater/schouwburg essentieel is voor het aantrekken van bezoekers en het creëren van een onvergetelijke ervaring. Onze aanpak is erop gericht om deze gastvrijheid in elk aspect van jouw theater/schouwburg tot uiting te brengen, van de inrichting tot de service. Samen streven we naar een heerlijke avond uit voor jouw bezoekers. Vertel ons je visie en ideeën, dan creëren we samen een theater inrichting of schouwburg inrichting met het ‘wauw’ effect! Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden en plan een adviesgesprek in.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!