Onderscheidt jouw zaak met een interieur op maat

Advies

×
jouw horeca architect

Unieke Visies, Creatieve Ruimtes

Hopman Project; jouw horeca architect

Interieuradvies nodig voor jouw project? Bij Hopman begrijpen we dat elk project uniek is, net als jouw visie. Wij zijn geen standaard architectenbureau; wij zijn de creatieve krachten achter de echte sfeermakers. Daarbij nemen we alles voor jou uit handen; van de juiste kleur op de muur, de comfortabelste meubels tot aan de kleinste sfeerdetails. Het totaalplaatje van jouw project verzorgen, dat is ons specialisme. Daarbij creëren we iets wat bij jou past, en niet andersom. Ook graag interieur advies op maat? We zijn benieuwd naar je plannen.

Adviesgesprek

Jouw visie onze expertise

Gastvrije Ruimtes, onvergetelijke ervaringen

Interieuradvies voor iedere ruimte

Bij Hopman Project staat gastvrijheid centraal in al onze projecten. Wij begrijpen dat de juiste inrichting een cruciale rol speelt in het aantrekken van gasten. Met 25+ jaar interieur advies weten we waar we over praten. Samen creëren we een gastvrije omgeving waarin jouw gasten zich welkom voelen. Daarbij blijven we binnen budget en geven we regelmatig updates over jouw project. Of je nu een restaurant, ijssalon, koffiebar, bar, terras, theater, kantoor of woning wilt inrichten? Hopman is jouw partner in het realiseren van sfeervolle en gastvrije ruimtes. Neem een kijkje bij de ruimtes die wij van interieur advies voorzien.

Bekijk ruimtes

Advies op maat

Onderscheidt jouw zaak met een interieur op maat

Meer dan een architect

Jouw Visie, onze realiteit

Wij regelen het totaalplaatje

Bij Hopman zijn we meer dan alleen architecten. Om onze projecten tot een gewenst eindresultaat te brengen houden we bij alles zelf de regie. Wij zijn de coördinatoren die jouw visie omzetten in realiteit. Daarbij sturen we het hele speelveld aan, of dat nu bestaat uit jouw eigen aannemers en vakmensen, of professionals die wij aanbrengen. Daarnaast bieden we een uitgebreid netwerk van experts, van aannemers tot schilders en elektriciens, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van de juiste vakmensen. Vanzelfsprekend waarborgen we de hoogste normen in ieder aspect van het project, van constructie tot afwerking. Benieuwd naar onze projecten? Klik op de knop hieronder voor inspiratie.

Laat je inspireren

Horeca architect nodig

Horeca architectuur in actie

Interieur advies nodig? Hopman Project!

Bij Hopman Project begrijpen we de uitdagingen en kansen die projecten met zich mee brengen. Of je nu een bestaande zaak wilt transformeren of een nieuw concept wilt lanceren? Wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Met onze ruime ervaring in het inrichten en begeleiden van projecten, zorgen wij voor een ongekende gastbeleving. Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken aan de ruimte die jij voor ogen hebt.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!