Hopman project inricting ijssalon

Hopman Project

IJssalon inrichting

Een goede ijssalon inrichting? Dan moet je bij Hopman zijn! Bij Hopman Project geloven we dat een ijssalon meer is dan alleen een plek om ijs te eten; je wilt er sfeer proeven. Wij toveren jouw ijssalon om tot een uitnodigende en sfeervolle omgeving die gasten blijft trekken. Hopman Project zorgt voor het totaalplaatje voor de inrichting van jouw ijssalon. Van grof schilderwerk tot de kleinste details in decoratie en serviesgoed, een ijssalon die sfeer ademt waar gasten terug blijven komen voor het ijs én de beleving.

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Interieur ijssalon

IJssalon Succespartner

IJssalon inrichting

Bij Hopman Project bieden wij veel meer dan een prachtig ontwerp voor het interieur van jouw ijssalon. Wij zijn jouw complete partner in het runnen van een succesvolle ijssalon. Jouw ideeën en visie vormen de basis voor een sfeervolle en functionele inrichting van de ijssalon. Dat begint bij het bepalen van het kleurenpalet tot aan de meest geschikte ijsvitrine en kleine details zoals bestek en ijsbekertjes. Bovendien bieden wij deskundig advies bij het selecteren van de juiste leveranciers daarvan, zodat jij je kunt concentreren op andere bedrijfsprocessen.

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de Graafschap
Logo de boulanger
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Wij regelen alles voor uw project

Complete IJssaloninrichting

Wij regelen alles

Wanneer wij zeggen “wij regelen het complete interieur van jouw ijssalon,” bedoelen we dat we echt álles omvatten. Dat gaat verder dan de kleur van de muren of de keuze het meubilair. Wij nemen elk detail serieus en denken met precisie mee om een inrichting te creëren die jouw merk en visie weerspiegelt. Daarbij blijven we binnen budget en houden je tijdig op de hoogte van de voortgang van het project. Wij hebben goede relaties opgebouwd met vast partners die helpen onze projecten te realiseren, denk aan elektriciens, schilders, aannemers en dergelijke. Natuurlijk ben je vrij om zelf partijen aan te dragen. Neem gerust contact met ons op om over de inrichting van jouw ijssalon te sparren.

Adviesgesprek

Gastbeleving is de basis

Gastgerichte IJssaloninrichting

Gastbeleving is de basis

Bij elk aspect van de ijssalon inrichting staat de gastenbeleving centraal. Van het initiële ontwerp tot het kleurenschema en de verlichting. Wij begrijpen dat het succes van jouw ijssalon afhankelijk is van de tevredenheid van je gasten. Daarom baseren wij al onze keuzes op hun comfort en genot. Onze experts bieden waardevol horeca-advies om jou te helpen je ijssalonconcept te ontwikkelen en te verfijnen. Daarnaast kunnen wij assisteren bij het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie om jouw ijssalon op de kaart te zetten.

Conceptontwikkeling

IJssalon inrichting op maat

Ijssallon op maat

Veelgestelde vragen

Is er een onderhouds- of serviceplan na de inrichting beschikbaar?

Hopman Project kan een onderhouds- of serviceplan aanbieden om ervoor te zorgen dat uw ijssalon optimaal blijft functioneren na de inrichting.

Welke ervaring heeft Hopman Project met het inrichten van ijssalons?

Hopman Project heeft ruime ervaring in het inrichten van ijssalons en kan referenties delen van eerdere succesvolle projecten.

Zorgt Hopman Project voor alle benodigde vergunningen en goedkeuringen?

Hopman Project kan u begeleiden bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en goedkeuringen voor uw ijssalon.

Worden de apparatuur en materialen geleverd door Hopman Project?

Hopman Project kan de benodigde apparatuur en materialen leveren als onderdeel van het inrichtingsproject.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Creativiteit in de inrichting

Creatieve Sfeercreatie en Samenwerking

Creativiteit in de inrichting

Bij Hopman Project geloven we sterk in de kracht van creativiteit bij het creëren van een unieke sfeer in je ijssalon inrichting. Onze ontwerpen zijn doordrenkt van creativiteit en streven ernaar de zintuigen te prikkelen. Zo zul jij zeker een blijvende indruk bij jouw gasten achter laten. Een ijssalon inrichting waar mensen niet alleen van het ijs genieten, maar van de totale ervaring.

Neem contact op

Inrichting ijssalon Hopman regelt het

Dromen Realiseren met Hopman

IJssalon inrichting? Hopman regelt het!

Laat ons jouw partner zijn bij het verwezenlijken van je dromen voor je ijssalon. Neem vandaag nog contact op met Hopman Project en ontdek hoe wij jouw ijssalon kunnen transformeren tot een geliefde bestemming waar gasten keer op keer terugkomen. Samen creëren we de perfecte sfeer voor jouw ijssalon inrichting. Graag vrijblijvend een adviesgesprek inplannen? Natuurlijk, leuk! We zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!