Hopman Project inrichting terras

Hopman Project

Terras inrichting

Een fijne terras inrichting bij jouw horeca? Laat dat maar aan Hopman Project over! Of het nu gaat om het ontwerpen van de eerste technische tekeningen of het begeleiden van de bouw, we staan aan je zijde gedurende het hele proces. Maar we gaan verder dan dat. Wij verzorgen jouw terras inrichting tot in de kleinste details, van de keuze voor het meest sfeervolle terrasmeubilair tot de selectie van de juiste plantenbakken en decoraties. Met Hopman Project zit jouw terras in de zomer zeker vol!

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Horeca advies van a tot z

Terras inrichting met Totaaladvies

Horeca-advies van A tot Z

Onze aanpak omvat niet alleen de fysieke terras inrichting, maar ook uitgebreid horeca-advies. We ondersteunen je bij inkoop- en verkoopstrategieën, contractbeoordelingen en zelfs bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Alles wordt zorgvuldig doordacht en gekozen om ervoor te zorgen dat jouw terras een succes wordt. Van aantrekkelijke tafelaccessoires tot een goed doordachte buitenbar, wij regelen elk element tot in detail. Bovendien voorzien we je graag van advies voor de juiste leveranciers. Daarbij onderhouden wij het contact met hen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke bedrijfsprocessen.

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Inrichting terras Hopman

Gastvrij Terrasontwerp op Maat

Terras inrichting

Bij Hopman Project begrijpen we dat een terras meer is dan alleen een buitenruimte. Het is een plek waar gasten willen genieten van de sfeer en de buitenlucht. Daarom streven we ernaar een terras te creëren dat uitnodigend en gastvrij is. We denken na over de ideale terras inrichting, inclusief comfortabele zitplaatsen, sfeervolle verlichting en de perfecte groene accenten. Jouw visie zetten we om in een terras dat exact past bij wat jij wilt uitstralen.

Adviesgesprek

Wij regelen alles terras

Terrasinrichting met Betrouwbare Leveranciers

Wij regelen alles

We begrijpen dat het vinden van betrouwbare leveranciers een uitdaging kan zijn. Daarom nemen we ook deze taak op ons. Wij hebben al solide relaties met verschillende leveranciers in de horeca-industrie, en we onderhouden het contact namens jou. Of het nu gaat om het bestellen van buitenmeubilair, parasols, of andere terrasbenodigdheden, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Zo kun jij je concentreren op het runnen van je terras en het verwelkomen van tevreden gasten. Bij Hopman Project staan we voor een zorgeloze terras inrichting, van begin tot eind.

Conceptontwikkeling

Terras inrichting op maat

Hopman Project inrichting terras

Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste overwegingen voor weerbestendig terrasontwerp?

Bij het inrichten van een terras is het essentieel om weerbestendige materialen te gebruiken. Dit omvat waterdichte meubels, uv-bestendige stoffen en duurzame vloerbedekking. Bovendien is het slim om schaduwoplossingen te overwegen, zoals parasols of zonneschermen, om gasten te beschermen tegen direct zonlicht en regen.

Kan Hopman Project helpen bij maximaliseren terrasruimte en capaciteit?

Hopman Project kan een efficiënt ontwerp leveren dat de beschikbare ruimte optimaal benut. Dit kan onder meer het gebruik van modulair meubilair, slimme indelingen en strategisch geplaatste zitplaatsen omvatten, zodat u meer gasten kunt bedienen zonder comfort in te leveren.

Hoe gaat Hopman Project om met landschapsarchitectuur en groenvoorziening op mijn terras?

Hopman Project kan samenwerken met landschapsarchitecten om uw terras groen te maken met plantenbakken, klimplanten of verticale tuinen. Dit zorgt voor een aangename sfeer en kan zelfs dienen als een natuurlijke afscheiding van uw terras.

Hoe past mijn terrasontwerp bij mijn merkidentiteit?

Hopman Project werkt nauw samen met u om uw merkidentiteit in het terrasontwerp te integreren. Dit omvat kleurenschema’s, brandingelementen en thematische elementen die uw merk weerspiegelen en uw terras herkenbaar maken voor gasten.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw idee onze uitwerking

Terrasrealisatie: Jouw Visie Buiten

Jouw idee, onze uitwerking

Laat Hopman Project jouw partner zijn bij het verwezenlijken van jouw ideale terras inrichting. Met onze unieke formule, gebaseerd op jarenlange ervaring, brengen we jouw verhaal tot leven in de buitenlucht. We gaan verder dan alleen de fysieke inrichting; we werken samen met jou om een concept te ontwikkelen dat uniek is en jouw visie weerspiegelt. Of je nu droomt van een rustiek buitencafé, een moderne lounge of een levendige terrasbar? Wij zijn er om jouw plan uit te werken en te realiseren.

Neem contact op

Jouw partner in terrasinrichting

Terrascreatie: Luisteren en Realiseren

Jouw partner in terras inrichting

Bij Hopman Project begrijpen we dat de sfeer van je terras cruciaal is voor succes. Daarom gaan we graag met jou om tafel om naar jouw ideeën te luisteren en ze tot werkelijkheid te transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. En heb je misschien nog vragen? Stel ze ons gerust, we denken graag met je mee. Samen creëren we de perfecte sfeer waar gasten keer op keer terug komen om te genieten op jouw terras.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!