Kantoor inrichting

Hopman Project

Kantoor inrichting

Bij Hopman Project zijn we gespecialiseerd in het transformeren van kantoren in inspirerende en functionele ruimtes. Of je nu een individuele ondernemer bent met één kantoor of een bedrijf met meerdere vestigingen, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Onze focus ligt op het inrichten van kantoren met als doel een fijne werkomgeving te creëren waarin jouw personeel zich gewaardeerd voelt en optimaal kan presteren.

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Inrichting kantoor

Jouw Unieke Kantoor

Kantoor inrichting

Een nieuwe kantoor inrichting nodig? Bij Hopman Project begrijpen we dat ieder kantoor uniek is. Daarom beginnen we met het luisteren naar jouw ideeën en visie. Samen met jou stellen we het perfecte concept op, inclusief moodboard en het verhaal achter jouw kantoor inrichting. Wij vertalen jouw ideeën naar een concreet ontwerp en zorgen ervoor dat elk detail aansluit bij jouw bedrijfscultuur. Zo zorgen we voor een kantoor wat exact jouw visie ademt en tegelijk een heerlijke omgeving is om te zijn.

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Hopman brengt jouw inrichting tot leven

Totale Kantoor inrichting

Hopman brengt jouw kantoor tot leven

Onze expertise strekt zich uit van het eerste 3D-ontwerp tot de technische tekeningen en bouwbegeleiding. Wij coördineren jouw volledige kantoor inrichting, van de keuze van de verlichting tot de selectie van meubilair, planten en decoratie. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke bedrijfsprocessen. We hebben langdurige relaties met betrouwbare leveranciers, wat jou tijd en zorgen bespaart.

Adviesgesprek

Fraai ingericht kantoor

Complete kantoor Inrichting

Fraai ingericht kantoor

Bij Hopman Project is gastvrijheid onze leidraad. Wij geloven dat een gastvrije werkomgeving de basis is voor tevreden personeel en succesvolle bedrijven. We creëren niet alleen een fraaie kantoor inrichting, maar zorgen er ook voor dat de ruimte aansluit bij de behoeften en wensen van jouw medewerkers. Met jarenlange ervaring hebben we solide relaties opgebouwd met verschillende leveranciers, wat jou tijd en zorgen bespaart. Hierdoor verloopt de samenwerking vlekkeloos en efficiënt. Vanzelfsprekend houden we je tijdens het gehele proces goed op de hoogte.

Conceptontwikkeling

Kantoor inrichting op maat

Hopman project inrichting kantoor

Veelgestelde vragen

Hoe optimaliseer ik de ergonomie van mijn kantoorinrichting?

We richten ons op ergonomische meubels, zit-sta-werkplekken, en een juiste indeling om het comfort en de gezondheid van medewerkers te bevorderen.

Welke technologische integraties zijn er voor een moderne kantooromgeving?

Wij kunnen audiovisuele apparatuur, videoconferentiesystemen, slimme verlichting en IT-infrastructuur integreren voor efficiëntie en connectiviteit.

Kan Hopman Project helpen bij het creëren van flexibele werkplekken?

We ontwerpen flexibele werkplekken en co-workingruimtes om verschillende werkstijlen en activiteiten te accommoderen.

Wat is de rol van Hopman Project bij het plannen van kantooropslag en archivering?

Wij kunnen op maat gemaakte opslagoplossingen ontwerpen die voldoen aan uw archiveringsbehoeften en de efficiëntie bevorderen.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Van een kantoor tot meerdere vestigingen

Kantoorinrichting op Maat

Van één kantoor tot meerdere vestigingen

Bij Hopman Project hebben we de ervaring en daadkracht om snel te schakelen en te produceren. We denken vanuit de ondernemer en mengen dit met creativiteit om inspirerende en functionele kantoor concepten te creëren. Of je nu bestaande concepten wilt uitrollen, formules wilt vermenigvuldigen of franchises wilt opbouwen, wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Jouw kantoor inrichting wordt een afspiegeling van jouw ondernemers-DNA, en wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen.

Neem contact op

Hopman project natuurlijk

Transformeer je kantoorruimte

Kantoor inrichting? Hopman Project natuurlijk!

Als je op zoek bent naar een partner die jouw kantoor inrichting tot een succes kan maken, kies dan voor Hopman Project. Wij brengen jouw kantoorverhaal tot leven en zorgen voor een inspirerende werkomgeving waarin jouw personeel optimaal kan presteren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en plan een adviesgesprek in. Samen creëren we een fijne kantooromgeving voor veel werkplezier. Heb je misschien nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!