Koffiebar inrichting

Hopman Project

Koffiebar inrichting

De leukste koffiebar? Die regelt Hopman Project voor jou! Koffie smaakt het lekkerst in een sfeervolle omgeving en dat begrijpen wij. Een koffiebar waar jouw gasten terug blijven komen, voor de koffie én de beleving. Dit kan Hopman Project voor je regelen. Een koffiebar inrichting die gezien mag worden, sfeer en gastvrijheid ademt. Hopman Project hoort graag jouw ideeën en visie om samen tot een prachtig resultaat te komen.

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Interieur koffiebar

Koffiebar Beleving Creëren

Koffiebar inrichting

Bij Hopman geloven we dat een gezellige koffiebar meer is dan slechts een plek om koffie te drinken; het is een ervaring. Wij transformeren jouw koffiebar om tot een smaakvolle beleving. Graag zijn wij verantwoordelijk voor het totaalplaatje van de inrichting van jouw koffiebar. Van de keuze voor de vloer tot het ruwe schilderwerk en de kleinste nuances in decoratie en serviesgoed. Een koffiebar inrichting waar jouw gasten met plezier terugkomen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Interieur koffie bar hopman regelt het

Totale Koffiebar Ondersteuning

Koffiebar inrichting; Hopman regelt het!

Bij Hopman Project bieden wij veel meer dan enkel een prachtig ontwerp voor het interieur van je koffiebar. Wij ondersteunen jou bij alle facetten van jouw koffiebaronderneming. Onze aanpak gaat verder dan de inrichting van de koffiebar, wij geven je horeca advies over de inkoop en verkoop, contracten, eventuele vergunningen en meer. Wij luisteren graag naar jouw ideeën en visie en zetten deze om in een sfeervolle en harmonieuze inrichting van de koffiebar. Het complete aankleden van jouw koffiebar kun je met een gerust hart overlaten aan onze interieurstylisten.

Adviesgesprek

Wij regelen alles van a tot z

Allesomvattende Koffiebarinrichting

Wij regelen alles

Wanneer wij zeggen dat “wij alles regelen voor het complete interieur van jouw koffiebar,” dan bedoelen we ook álles. Wij denken tot in de kleinste details met je mee zodat jouw koffiebar jouw visie weerspiegelt. Alle elementen worden met zorg uitgezocht, van kopjes tot bestek en van vazen tot planten en sfeervolle verlichting. Bovendien voorzien wij je van deskundig advies bij het selecteren van de juiste leveranciers, de inkoop en verkoop, eventuele contracten en meer. Zo kun jij je richten op jouw eigen bedrijfsprocessen. Alle communicatie met deze leveranciers loopt via ons zodat je ook hier geen omkijken naar hebt.

Neem contact op

Koffiebar inrichting op maat

Koffiebar op maat

Veelgestelde vragen

Wordt er rekening gehouden met ergonomie en efficiëntie in het ontwerp van de koffiebar?

We letten vooral op de ergonomie en de efficiëntie om het werk van uw personeel te vergemakkelijken.

Hoe lang duurt het project van start tot eind?

De doorlooptijd wordt bepaald na bespreking van uw eisen en de omvang van het project.

Houden jullie rekening met geluids- en akoestische overwegingen in het koffiebarontwerp?

We kunnen geluids- en akoestische overwegingen opnemen om de sfeer van de koffiebar te optimaliseren.

Bieden jullie training voor personeel bij ingebruikname nieuwe koffiebar?

We kunnen trainingssessies regelen om uw personeel te trainen bij de ingebruikname van de nieuwe koffiebarapparatuur en -systemen.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Gastbeleving staat centraal

Gastgerichte Koffiebarinrichting & horeca-advies

Centraal staat gastenbeleving

Ieder facet van de koffiebar inrichting staat bij ons in het teken van de gastenbeleving. Van het initiële ontwerp tot het kleurenschema en de verlichting; de beleving van je gasten staat altijd centraal. Wij begrijpen dat het succes van jouw koffiebar afhankelijk is van de tevredenheid van je gasten. Daarom baseren wij al onze keuzes op hun comfort en genot. Onze experts bieden waardevol horeca-advies om je te helpen jouw koffiebarconcept te ontwikkelen en te verfijnen. Ook denken we graag met je mee in een sterke marketingstrategie om jouw koffiebar sterk op de kaart te zetten.

Conceptontwikkeling

Creatieve inrichting Hopman project

Creatieve Koffiebarsfeer & Genot

Creatieve koffiebar inrichting

Bij Hopman Project hechten we enorm veel waarde aan creativiteit bij het creëren van een unieke sfeer in jouw koffiebar. We begrijpen dat de koffiebar inrichting niet alleen gaat om meubels en decor, maar om het vertellen van een verhaal en het creëren van een onvergetelijke sfeer. Onze ontwerpen zijn allesbehalve doorsnee en zullen een blijvende indruk achterlaten op je gasten. Een koffiebar waar mensen met plezier komen genieten van de koffie en de complete entourage.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!