Onderscheidt jouw zaak met een interieur op maat

Over ons

×
Het verhaal van Hopman Project

23 jaar toewijding aan creatief interieurontwerp

Het verhaal van Hopman Project

Bij Hopman Project, uw vertrouwde partner voor interieurontwerp, zijn we trots op onze rijke architecturale traditie. Ruim 23 jaar geleden, in het jaar 2000, begon ons verhaal. Onze oprichter, Rolf Hopman, afkomstig uit een familie van architecten, heeft een lange lijn van architecturale creativiteit geërfd. Met een kunstschilder als vader en broers die eveneens architect zijn, stroomt het ontwerp-DNA door onze aderen. Een creatieve achtergrond en werkzaamheden in de horeca, waaronder meerdere exploitaties, vormen de basis van Rolf’s ervaring.

Neem contact op

Onze missie Hopman Project

Het complete horeca adviespakket

Onze missie

Door de achtergrond, de uitgebreide ervaring en de expertise van het bedrijf levert Hopman Project zowel op creatief als op financieel vlak een grondig horeca advies, rapport of werk af. Als horeca consulent voeren we de regie over verbouwingen en projecten. Daarbij bewaken we budgetten, werken besparend en leveren volgens planning op. Wat ons betreft is een goede samenwerking daarbij van groot belang. Hopman Project hecht hier veel waarde aan en zorgt dat respect, toegankelijkheid, kwaliteit, betaalbaarheid en een wederzijds voordeel centraal staan.

Neem contact op

Interieur op maat

Interieur op maat

Uniek concept volledig ondersteuning

Uniek Concept, Volledige Ondersteuning

Onze Diensten

Conceptontwikkeling, interieuradvies en interieurontwerp zijn onze specialiteiten. Daarbij beginnen we met het samenstellen van een uniek concept, waarbij we gebruikmaken van brandbooks, moodboards en een boeiend verhaal om de visie van jouw onderneming vast te leggen. Onze aandacht voor detail omvat ook liquiditeits- en financieringsbegrotingen, zodat jouw project financieel gezond blijft. Daarbij hanteren we concurrerende tarieven. Een intakegesprek is bij ons altijd gratis en geeft beide partijen de ruimte om te bepalen of er samengewerkt gaat worden.

Neem contact op

Gastbeleving is alles

Gastbeleving in Elk Ontwerp

Gastbeleving is de basis

Bij Hopman Project is creativiteit de kern van ons werk. We denken vanuit de ondernemer en vermengen dit met onze creatieve visie om interieurs te ontwerpen die tot de verbeelding spreken. Gastbeleving staat altijd centraal in al onze ontwerpbeslissingen. Of het nu gaat om een restaurant, ijssalon, lunchroom, koffiebar, bar, terras, theater, schouwburg, strandpaviljoen, kantoor of woning? Wij streven naar een omgeving die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat. Benieuwd wat je voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Neem contact op

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!