Inrichting restaurant

Hopman Project

Restaurant inrichting

Bij Hopman Project geloven we dat een restaurant meer is dan alleen een plek om te eten; het is een beleving. Wij toveren jouw restaurant inrichting om tot een uitnodigende en sfeervolle omgeving die gasten telkens opnieuw willen ervaren. Hopman Project zorgt voor het totaalplaatje van voor de inrichting van jouw restaurant. Van grof schilderwerk tot de kleinste details in decoratie en glaswerk, een restaurant wat sfeer ademt waar gasten terug blijven komen voor het eten én de beleving.

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Interieur restaurant

Volledige Restaurantondersteuning

Restaurant inrichting

Bij Hopman Project bieden wij veel meer dan alleen een mooi ontwerp voor het interieur van jouw restaurant. We ondersteunen je bij alle aspecten van jouw restaurantonderneming. Graag horen we jouw ideeën en visie en zetten deze om in een sfeervolle en kloppende inrichting van je restaurant. Zelfs over de kleinste details wordt nagedacht, denk aan bestek, planten en de meest geschikte koffiemachine. Daarnaast adviseren wij bij het selecteren van de juiste leveranciers, van meubilair tot serviesgoed. Zo kun jij de focussen op andere bedrijfsprocessen.

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Wij regelen alles

Complete Restaurantinterieur Ontzorgd

Wij regelen alles

Wanneer wij zeggen “wij regelen het complete interieur van jouw restaurant” bedoelen we ook echt het compléte interieur. Dus niet alleen de kleur verf op de muur of de stoelen & tafels. Wij denken tot in detail met je mee om een inrichting voor jouw restaurant te bedenken die staat voor jouw merk en visie. Daarnaast adviseren wij bij het selecteren van de juiste leveranciers, van meubilair tot serviesgoed en alles daaromheen. Voor het complete plaatje van restaurant inrichting ben je bij Hopman aan het juiste adres!

Adviesgesprek

Gastbeleving is alles

Gastvrije Restaurantinrichting

Gastbeleving is de basis

Elk aspect van de restaurant inrichting komt bij ons aan bod. Van ontwerp, tot kleurenschema en de verlichting staat de gastenbeleving centraal. Wij begrijpen dat jouw succes afhangt van de tevredenheid van je gasten en daarom baseren wij al onze keuzes op hun comfort en genot. Onze experts bieden waardevol horeca-advies om je te helpen je restaurantconcept te ontwikkelen en te verfijnen. Daarnaast kunnen wij helpen bij het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie om je restaurant op de kaart te zetten.

Conceptontwikkeling

Restaurant inrichting op maat

Restaurant inrichting op maat

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor restaurantinrichting door Hopman Project?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Een offerte op maat wordt meestal verstrekt na een consultatie.

Biedt Hopman Project interieurontwerpdiensten aan naast inrichting?

Ja, Hopman Project biedt vaak zowel inrichtings- als interieurontwerpdiensten aan, maar dit kan per project verschillen.

Zijn eigen ontwerpvoorstellen bij Hopman Project indienen mogelijk?

Hopman Project heeft meestal een eigen ontwerpteam, maar ze kunnen rekening houden met specifieke ontwerpvoorstellen en ideeën van klanten.

Heeft Hopman Project ervaring met mijn restaurantcuisine/stijl?

Hopman Project heeft ervaring in diverse restaurantstijlen en cuisines, maar het is belangrijk om naar onze portfolio te vragen om te beoordelen of ze passen bij jouw specifieke behoeften.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Adviesgesprek of bekijk Alle veelgestelde vragen

Creativiteit in de inrichting

Creatieve Sfeercreatie

Creativiteit in de restaurant inrichting

Bij Hopman Project geloven we sterk in de kracht van creativiteit om een unieke en onvergetelijke sfeer in jouw restaurant inrichting te creëren. Onze ontwerpen zijn doordrenkt van innovatieve ideeën en zijn erop gericht de zintuigen van jouw gasten te prikkelen. We begrijpen dat een restaurant niet alleen draait om eten, maar ook om de totaalervaring. Daarom besteden we aandacht aan elk detail, van de kleurkeuze tot de textuur van materialen. Onze aanpak richt zich op het omzetten van jouw visie in een realiteit die gasten steeds opnieuw willen beleven.

Neem contact op

Hopman regelt het totaalplaatje

Horeca Architectuur Partner

Hopman regelt het totaalplaatje!

Op zoek naar een horeca architect om jouw restaurant inrichting te verwezenlijken? Laat ons jouw partner zijn bij het realiseren van je restaurantdromen. Neem vandaag nog contact op met Hopman Project en ontdek hoe wij jouw restaurant inrichting kunnen transformeren tot een gewilde bestemming waar gasten keer op keer terugkomen. Samen creëren we de perfecte sfeer voor jouw restaurant. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in, we gaan graag om tafel om samen jouw ideeën te bespreken.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!