Lunchroom inrichting | Hopman Project

Hopman Project

Lunchroom inrichting

Bij Hopman geloven we dat een lunchroom meer is dan slechts een plek om te eten; het is een ervaring. Wij transformeren jouw lunchroom tot een uitnodigende en sfeervolle omgeving waar gasten blijven terugkomen. Graag zijn wij verantwoordelijk voor het totaalplaatje van de inrichting van jouw lunchroom. Van de keuze voor de vloer tot het ruwe schilderwerk en de kleinste nuances in decoratie en serviesgoed. Een lunchroom die een sfeer ademt waar gasten niet alleen terugkomen voor het eten, maar ook voor de beleving!

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Interieur lunchroom

Lunchroomexpertise op Maat

Lunchroom inrichting

Bij Hopman Project bieden wij veel meer dan enkel een prachtig ontwerp voor je lunchroom inrichting. Wij ondersteunen jou bij alle facetten van jouw lunchroomonderneming. Wij luisteren graag naar jouw ideeën en visie en zetten deze om in een sfeervolle en harmonieuze lunchroom inrichting. Daarbij denken we zelfs aan de kleinste details zoals bestek, sfeervolle verlichting en de meest geschikte koffiemachine. Bovendien voorzien wij je van deskundig advies bij het selecteren van de juiste leveranciers. Meer weten?

Neem contact op

Hopman Projecten

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt

Lunchroom inrichting

Wij zorgen voor alles

Wanneer wij zeggen dat “wij alles regelen voor het complete interieur van jouw lunchroom,” dan menen we dat ook. Wij denken tot in de kleinste details met je mee om een inrichting voor jouw lunchroom te creëren die perfect aansluit bij jouw merk en visie. Onze aanpak gaat verder dan de inrichting van de lunchroom, wij geven je horeca advies over de inkoop en verkoop, contracten, eventuele vergunningen en meer. Neem gerust contact met ons op om over jouw lunchroom inrichting te sparren!

Adviesgesprek

Gastbeleving staat centraal

Lunchroom inrichting

Gastenbeleving staat centraal

Ieder facet van de inrichting van de lunchroom staat bij ons in het teken van de gastenbeleving. Van het initiële ontwerp tot het kleurenschema en de verlichting. Wij begrijpen dat het succes van jouw lunchroom afhankelijk is van de tevredenheid van je gasten. Daarom baseren wij al onze keuzes op hun comfort en genot. Onze experts bieden waardevol horeca-advies om je te helpen jouw lunchroomconcept te ontwikkelen en te verfijnen. Ook denken we graag met je mee in een sterke marketingstrategie om jouw lunchroom sterk op de kaart te zetten.

Conceptontwikkeling

Lunchroom inrichting op maat

lunchroom op maat

Veelgestelde vragen

Kan Hopman Project het interieurontwerp voor mijn lunchroom verzorgen?

Hopman Project biedt interieurontwerpdiensten, inclusief meubilair, kleurenschema’s en lay-out.

Welke garanties biedt Hopman Project op het werk en geleverde materialen?

Hopman Project biedt garanties op vakmanschap en materialen, met details in het contract.

Is het mogelijk om maatwerkmeubels en -ontwerpen voor mijn lunchroom te bestellen?

We bieden maatwerkopties om uw lunchroom uniek te maken volgens uw wensen.

Zijn er mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen of aanpassingen aan de inrichting van mijn lunchroom?

We kunnen flexibele ontwerpoplossingen bieden die toekomstige uitbreidingen of aanpassingen mogelijk maken, afhankelijk van uw behoeften.

Meer weten? Lunchroom inrichting

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Creatieve inrichting lunchroom

Lunchroom inrichting

Creatieve inrichting

Bij Hopman Project hechten we enorm veel waarde aan creativiteit bij het creëren van een unieke sfeer in jouw lunchroom. Onze ontwerpen zijn allesbehalve doorsnee en zullen een blijvende indruk achterlaten op je gasten. Een lunchroom inrichting waar mensen met plezier komen eten dankzij de unieke beleving die zij ervaren. Genieten van de complete entourage dus.

Neem contact op

Hopman regelt het voor je

Hopman Project

Lunchroom inrichting

Laat ons jouw partner zijn bij het verwezenlijken van jouw dromen voor je lunchroom. Neem vandaag nog contact op met Hopman Project en ontdek hoe wij jouw lunchroom kunnen omtoveren tot een geliefde bestemming waar gasten keer op keer terugkeren. Samen creëren we de perfecte sfeer voor jouw lunchroom. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in. We gaan graag samen om tafel om jouw ideeën verder te verkennen.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!