Onderscheidt jouw zaak met een interieur op maat

Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen

Heb je ervaring met het aanvragen van vergunningen en het voldoen aan bouwvoorschriften?

Jazeker, wij hebben ruime ervaring in het aanvragen van diverse vergunningen. Wij kunnen iedere vergunning voor jouw project aanvragen.

Werk je samen met andere professionals, zoals aannemers en projectmanagers?

Wij werken al jarenlang samen met vaste partners, afhankelijk van de kwaliteit en prijs maken wij hierin onze keuzes. Daarbij sturen wij alles aan zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Wat maakt Hopman Project anders dan andere bedrijven die horecaconceptontwikkeling aanbieden?

Wat Hopman Project onderscheidt, is onze sterke nadruk op gastvrijheid en ons vermogen om het complete plaatje te beheren. We streven ernaar om niet alleen een aantrekkelijk concept te creëren, maar ook een geweldige gastervaring te leveren. Bovendien hebben we uitgebreide ervaring in de horecasector en een team van experts die samenwerken om jouw visie te realiseren.

Heb je ervaring met projecten van vergelijkbare omvang en complexiteit als het mijne?

Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van diverse (horeca) projecten, denk aan de inrichting van een restaurant, bar, koffiebar, lunchroom, ijssalon en meer! Maar ook voor jouw woning of kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!