Horecaadvies interieuradvies

Hopman Project

Interieuradvies

Bij Hopman Project beseffen we dat het interieur van jouw project de essentie vormt. Met onze passie voor interieurs creëren wij unieke, sfeervolle ruimtes die niet alleen gasten aantrekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Daarbij verzorgen wij de complete inrichting van het interieur en nemen daarbij alles voor jou uit handen; van vloeren en meubels tot aan de kleinste details. Neem gerust contact met ons voor interieuradvies, we zijn benieuwd naar je plannen.

Inspiratie Adviesgesprek
×
Creatieve horeca interieurs

Interieur advies

25+ jaar ervaring in interieuradvies

Bij Hopman Project begrijpen we het belang van goed interieuradvies voor de gastenbeleving. Met ruim 25 jaar ervaring in interieuradvies stellen we nauwkeurige begrotingen op die passen binnen jouw budget. Of het nu om interieuradvies voor een restaurant, kantoor of woning gaat? Wij streven altijd naar een betaalbaar interieur dat gasten verwelkomt en een blijvende indruk achterlaat. Onze getalenteerde ontwerpers zetten jouw ideeën om in unieke interieurconcepten die jouw identiteit en visie weerspiegelen. Bij al ons interieuradvies staat gastenbeleving centraal. Neem een kijkje bij inrichting om een indruk te krijgen van projecten die wij realiseren.

Bekijk ruimtes

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Het juiste horeca interieur

Horeca interieur essentials

Het juiste interieuradvies

Bij het opzetten van een succesvolle onderneming is het interieur en de gastenbeleving cruciaal. Het interieur moet gasten verwelkomen en comfort bieden, terwijl het de gewenste sfeer weerspiegelt. Efficiënte ruimtelijke indeling, goede verlichting, akoestiek, hygiëne, veiligheid en technologie zijn allemaal essentieel. Bij Hopman hebben we de expertise om dit te realiseren. Wil je alvast een schatting van de kosten voor jouw project? Gebruik dan onze calculator voor een kostenindicatie.

Verbouwcalculator

Interieuradvies vol sfeer en functionaliteit

Sfeervolle horeca-inrichting

Interieuradvies vol sfeer en functionaliteit

Bij Hopman Project is ons streven duidelijk: we willen een onvergetelijke sfeer creëren waar gasten keer op keer van genieten. Onze ontwerpen combineren sfeer met functionaliteit, en we benutten de ruimte om efficiëntie en comfort te optimaliseren. Met een speelse aanpak van materialen, kleuren en texturen streven we naar een harmonieuze en aantrekkelijke totaalbeleving. Bovendien staat bij ons altijd de beleving van de gasten centraal. Alvast even sfeer proeven? Klik op de knop hieronder voor inspiratie.

Laat je inspireren

Interieuradvies op maat

Interieur op maat

Veelgestelde vragen

Hoe zorg je ervoor dat het ontwerp past bij mijn persoonlijke smaak en behoeften?

Jouw ideeën zijn altijd de basis waar wij op voort borduren. In een adviesgesprek gaan we samen om tafel en naar aanleiding van jouw visie maken we een moodboard. Zo kunnen wij exact de stijl bedenken die bij jou past.

Heb je ervaring met projecten van vergelijkbare omvang en complexiteit als het mijne?

Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van diverse (horeca) projecten, denk aan de inrichting van een restaurant, bar, koffiebar, lunchroom, ijssalon en meer! Maar ook voor jouw woning of kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Hoe zorgt u ervoor dat het interieurontwerp voldoet aan de hygiëne- en veiligheidsnormen?

We hebben kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en zullen ervoor zorgen dat het ontwerp aan deze normen voldoet zonder in te boeten aan esthetiek.

Wat zijn de kosten van interieuradvies en ontwerp voor mijn horecagelegenheid?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang van het project, het gewenste ontwerp en de materialen. We kunnen een gedetailleerde offerte opstellen op basis van je specifieke behoeften en budget.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Gastbeleving staat centraal

Gastgerichte horeca-inrichting

Gastbeleving staat centraal

Bij Hopman Project staat gastbeleving centraal in al onze interieuradvies keuzes. Wij begrijpen dat de beleving van jouw gasten van essentieel belang is voor het succes van je project. Daarom gaan we verder dan alleen het creëren van een visueel aantrekkelijke omgeving. Onze ontwerpen zitten vol met zorgvuldig overwogen elementen. Van de keuze van meubilair en decoratie tot de lay-out van de ruimte. Samen werken we aan een beleving die gasten niet alleen aantrekt, maar ook graag laat terug komen. Ook graag interieuradvies voor jouw project? We zijn benieuwd naar jouw plannen!

Neem contact op

Interieuradvies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak

Horeca interieur: jouw visie, onze creatie

Interieuradvies nodig? Maak snel een afspraak

Zoek je interieuradvies voor jouw project? Bij Hopman Project toveren we jouw ruimte om tot een unieke bestemming waar gasten steeds weer van een onvergetelijke ervaring genieten. Laat onze creatieve expertise jouw visie tot leven brengen en laten we samen werken aan een gastvrije en unieke ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor interieuradvies; jouw visie, onze passie!

Neem contact op

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!