Bar inrichting

Hopman Project

Bar inrichting

Een biertje of wijntje pak je het liefst in een sfeervolle bar. Bij Hopman Project geloven we dat een gezellige bar meer is dan alleen een plek om drankjes te nuttigen; het is een ontmoetingsplek. We transformeren jouw bar om tot een uitnodigende en sfeervolle omgeving waar gasten blijven terugkomen, en niet alleen voor de drankjes maar vooral voor een onvergetelijke avond.

Adviesgesprek Verbouwcalculator
×
Interieur bar inrichten

Totaal Horecaondersteuning & Inrichting

Bar inrichting

Bij Hopman Project bieden we veel meer dan alleen een mooi ontwerp voor het interieur van je bar. We ondersteunen jou bij alle facetten van je horecaonderneming. Jouw ideeën en visie vertalen naar een sfeervolle en harmonieuze bar inrichting, dat is onze missie. Laat ons de complete aankleding van jouw bar verzorgen. Alles wordt zorgvuldig uitgedacht en gekozen. Van leuke bierviltjes tot een mooie tap en van sfeerverlichting tot fijne barkrukken, kortom; het complete interieur van jouw bar is tot in detail geregeld. Daarbij voorzien we je graag van advies voor de juiste leveranciers, waar wij het contact mee onderhouden.

Neem contact op

Hopman Project

Een greep uit onze klanten

Logo lokaal 99
Logo reinarde
Logo dikke dirck
Logo eetcafe de fiets
Logo de boulanger
Logo de Graafschap
Logo Casa ummi
Logo Ekmekci
Hopman regelt jouw inrichting

Volledige Barinrichting & Horecaondersteuning

Bar inrichting? Hopman regelt het!

Wanneer we zeggen dat we “alles regelen voor het interieur van je bar,” bedoelen we ook echt alles. Vanaf de eerste technische tekeningen en bouwbegeleiding tot de kleinste details denken we met je mee. Onze aanpak gaat verder dan de bar inrichting, wij geven je horeca advies over de inkoop en verkoop, contracten, eventuele vergunningen en meer. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun je je richten op andere processen. Neem gerust contact met ons op om over jouw bar inrichting te sparren.

Adviesgesprek

Sfeervolle bar

Creatieve Bar atmosfeer & Genieten

Sfeervolle bar inrichting

Bij Hopman Project hechten we veel waarde aan creativiteit bij het creëren van een unieke sfeer in jouw bar. Onze ontwerpen zijn allesbehalve standaard en zullen een blijvende indruk achterlaten op je gasten. Een bar waar mensen met plezier samenkomen om te genieten van de drankjes en de fijne omgeving. Een bar waar het tot in de late uurtjes genieten is. En dat zul je merken aan je gasten, die met veel plezier terugkomen.

Conceptontwikkeling

Bar inrichting op maat

Bar inrichting op maat

Veelgestelde vragen

Voldoet Hopman Project aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor mijn bar?

We werken volgens de geldende regelgeving en voeren inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw bar aan alle voorschriften voldoet.

Welke ondersteuning krijg ik na projectvoltooiing door Hopman Project?

Na afloop van het Hopman Project kunt u rekenen op doorlopende technische ondersteuning voor eventuele problemen of vragen. Daarnaast bieden we training en documentatie om uw team vertrouwd te maken met de oplossing. Ook evalueren we regelmatig de prestaties en bieden we eventuele optimalisaties aan voor uw project.

Hoe behandelt Hopman Project onvoorziene complicaties tijdens inrichting?

We hebben ervaren projectmanagers die onvoorziene complicaties snel identificeren en oplossen om het project op schema te houden.

Zijn wijzigingen na inrichting in ontwerp mogelijk bij Hopman Project?

Wij kunnen flexibiliteit bieden voor aanpassingen binnen het project, maar grote wijzigingen kunnen kosten en tijd toevoegen.

Meer weten?

Hebben we je interesse gewekt? of staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op

Vraag offerte aan of bekijk alle veelgestelde vragen

Uitbreiden concept bar

Barconcepten Ontwerpen & Uitbreiden

Uitbreiden concept

Als ervaren interieurarchitect begrijpen wij dat het ontwerpen en inrichten van een bar niet alleen draait om esthetiek, maar ook om het uitrollen van bestaande concepten en het vermenigvuldigen van een succesvolle formule. Onze expertise ligt niet alleen in het creëren van een sfeervolle ambiance, maar ook in het bouwen van een franchise die op de juiste manier wordt opgezet. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat dit proces soepel verloopt, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw bar inrichting niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook operationeel efficiënt en klaar om uit te breiden naar nieuwe locaties.

Neem contact op

Inrichting bar hopman project regelt het

Samen Jouw Bar Verwezenlijken

Bar inrichting? Hopman Project regelt het!

Laat ons jouw partner zijn bij het verwezenlijken van jouw bar inrichting. Neem vandaag nog contact op met Hopman Project en ontdek hoe wij jouw bar kunnen transformeren tot een geliefde bestemming waar gasten keer op keer willen genieten. Samen creëren we de perfecte sfeer voor jouw bar. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact met ons op voor vragen. We gaan graag met jou om tafel om naar jouw ideeën te luisteren en ze tot werkelijkheid te transformeren.

Adviesgesprek

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Gembira BV
Gembira BV
2022-05-06
Wij hebben 2 projecten laten realiseren door Hopman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ook de samenwerking met het team hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking en kwaliteit van beide projecten zijn dik in orde. Mochten wij weer een project hebben dan zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt en veel succes!
Peter Bijl de Vroe
Peter Bijl de Vroe
2022-05-04
Mooi Team dat Hopman Project ! Goed aangestuurd door Hopman himself ! Markant , slim & lekker eigenwijs . Dankjewel
Christa
Christa
2022-05-03
Een heel fijn bedrijf wat met je meedenkt om je ideeën vorm te geven en te realiseren. En nog steeds bij vragen of hulp staan ze voor je klaar.
Cees Boer
Cees Boer
2022-05-03
Sinds 2016 werk ik vanuit verschillende organisaties samen met Rolf Hopman van Hopman Project. Voor de inrichting van het Bankie, horecaonderneming bij Sporthal de Basis in Sliedrecht heeft Hopman de complete inrichting in projectvorm gerealiseerd en momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van het buitenterras. Ook voor de Gereformeerde Kerk is samengewerkt voor de aanschaf van fauteuils. Hopman begrijpt de klant en heeft een schat aan ervaring.
Paul Hoogermolen
Paul Hoogermolen
2022-05-03
Er is al een langdurige, prettige samenwerking tussen mij en Rolf Hopman, een tweetal projecten samen gedaan. Creatieve, maar zeker ook praktische aanvliegroute van de projecten.
Boudewijn Jansen
Boudewijn Jansen
2021-10-12
Een ontwerp en adviesbureau met expertise. Van het begin tot het einde uitstekend geholpen met mijn project. Transparant en eerlijk! Zo doe ik graag zaken.
Bas van Heezik
Bas van Heezik
2021-08-04
Hopman Projecten luistert, leeft zich in en vertaald wens naar realiteit. Ik heb werken met het team van Hopman als zeer prettig en professioneel ervaren. Van kantoormedewerkers tot aan de werkmannen die de plannen hebben gerealiseerd, iedereen is op zijn/haar manier betrokken bij het project en levert een uitstekende bijdrage. De dagelijkse reacties van gasten in de Baron bewijzen dat wij samen zijn geslaagd om een succesvol horecabedrijf te realiseren en dat in tijden waar niet iedereen het even makkelijk heeft. Op naar het volgende project!